Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj

Novosti

KUS

Završena je izložba Sinj-pogled na stvaranje jednog grada.

Veliko hvala svima koji su sudjelovali u projektu Sinj-pogled na stvaranje jednog grada, u kojem smo zajedno istraživali naš grad.

Opširnije...  
KUS

Radionica izrade suvenira

Pozivamo Vas da sudjelujete na praktičnoj radionici za izradu suvenira od kamena koja će se održati dana 10. prosinca 2012. u prostorijama Gradske vijećnice Grada Sinja, Dragašev prolaz 10.

Opširnije...  
KUS

Predstava Sinovi umiru prvi

Predstava HNK Osijek-Sinovi umiru prvi

Opširnije...  
KUS

Kino Mediteran

Kulturno umjetničko središte Sinj, 08 . i 09. kolovoza organizira projekcije filmova koji su prikazivani na Festivalu mediteranskog filma u Splitu.

Opširnije...  
KUS

Sinj-pogled na stvaranje jednog grada

Izložba Sinj - pogled na stvaranje jednog grada. Izložbu će u subotu 4. kolovoza 2012. g. u 12 sati i 30 minuta u Alkarskim dvorima (Galeriji Sikirica) otvoriti predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović.Izložba se može razgledati u vremenu od 9-21 sat.

Opširnije...  
KUS

Put Petrovca 12
21230 Sinj
Hrvatska
Tel: +385(0)21/826-014
Tel: +385(0)21/826-049
© 2018 KUS Sinj | Designed by Fer projekt