Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj

Argentinski tango u potkrovlju Galerije Sikirica (06.04.2018.)

KUS

Test

Tonka i Tihomir Abramović prezentirat će sinjskoj publici čari argentinskog tanga.
Pozivamo sve zainteresirane i spremne na nove izazove da nam se pridruže u utorak, 10. travnja u 20:00 sati u potkrovlju Galerije Sikirica u nezaboravnoj plesnoj avanturi. U organizaciji Kulturno umjetničkog središta i udruge Cjelovit život zaplesat će se u ritmu argentinskog tanga. Vrhunski poznavatelji i plesači tanga, Tonka Žižić-Abramović i Tihomir Abramović predstavit će publici čaroliju umjetnosti pokreta.
Tonka Žižić-Abramović i Tihomir Abramović jedni su od osnivača tango scene u Hrvatskoj. Godinama uspješno prezentiraju i promoviraju argentinski tango, stručno podučavaju u Splitu i u Solinu, i tvrde da tango ''mogu savladati svi.'' Dođite i saznajte!


KUS

Put Petrovca 12
21230 Sinj
Hrvatska
Tel: +385(0)21/826-014
Tel: +385(0)21/826-049
© 2019 KUS Sinj | Designed by Fer projekt