Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj

Posjet učenika Osnovne škole Fra Pavla Vučkovića (02.05.2017.)

KUS

Test

Učenici IV b razreda osnovne škole fra Pavla Vučkovića zajedno sa učiteljem Filipom Ratkovićem proveli su u posjetu Kulturno umjetničkom središtu Sinj. Obišli su izložbu Ive Gaiotović u Galeriji Galiotović te stalni postav Galerije Sikirica. Učenici su imali stručno vodstvo a na kraju posjeta djelatnici KUS-a su ih darovali prigodnim darovima za uspomenu na posjet Gaerijama. Učitelj Ratković se rado odazvao pozivu KUS-a te naglasio kako i sam nastoji svoje učenike koje od milja zove „Filipove bebe“ što češće izvesti u grad kako bi ih upoznao sa kulturnim i povijesnim vrijednostima Sinja i tako ih učio da vole i čuvaju svoj grad.
Prvi radni dan nakon produženog prazničkog vikenda učenici IV b razreda osnovne škole fra Pavla Vučkovića zajedno sa učiteljem Filipom Ratkovićem proveli su u posjetu Kulturno umjetničkom središtu Sinj. Obišli su izložbu Ive Gaiotović u Galeriji Galiotović te stalni postav Galerije Sikirica. Učenici su imali stručno vodstvo a na kraju posjeta djelatnici KUS-a su ih darovali prigodnim darovima za uspomenu na posjet Gaerijama. Učitelj Ratković se rado odazvao pozivu KUS-a te naglasio kako i sam nastoji svoje učenike koje od milja zove „Filipove bebe“ što češće izvesti u grad kako bi ih upoznao sa kulturnim i povijesnim vrijednostima Sinja i tako ih učio da vole i čuvaju svoj grad.


KUS

Put Petrovca 12
21230 Sinj
Hrvatska
Tel: +385(0)21/826-014
Tel: +385(0)21/826-049
© 2018 KUS Sinj | Designed by Fer projekt