" />
Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj Kulturno umjetničko središte Sinj

Tribina "Kultura sjećanja" (29.07.2014.)

KUS

Test

Danas, s početkom u 19:30 sati u Galeriji Sikirica će se održati tribina pod naslovom "Kultura sjećanja" na kojoj ćemo doznati kako, kao lokalna zajednica, gledamo na pojedince iz zajedničke povijesti te kako politički i simbolički posredujemo ta svoja gledišta. Na primjeru Dalmatinke, u kontekstu industrijske baštine, prisjetiti ćemo se povijesti radništva, ali i pitanja poput stambene politike i pitanja ženske emancipacije u ovim krajevima.
Predavanje o politikama sjećanja održati će Jakov Žižić, prezentaciju i ideju projekta Dalmatinka predstaviti će autori projekta Dragana Modrić, Nikola Križanac i Jelena Pavlinušić, a o arhitektonskom modernističkom nasljeđu Trogira na primjeru Motel Trogir govorit će Diana Magdić. Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže.


KUS

Put Petrovca 12
21230 Sinj
Hrvatska
Tel: +385(0)21/826-014
Tel: +385(0)21/826-049
© 2022 KUS Sinj | Designed by Fer projekt